|
Turf Class
|
|
| SarovS | Data: Sobota, 2009-08-01, 09:41:28 | Wiadomość # 16 |
 Lieutenant colonel
Ranga: Użytkownicy
Upominki: 1
Status: Niedostępny
| KraMarka Dobrze cię naprowadza to zależy od ciebie :):) Np. 1.Czy lubisz grać magami 2.Na pvp wszystko jest dobre 3.Każdy profesja ma zbalansowane + i - , a więc wybór jest twój Ja Bym radził archera :PP No ale poczytaj post brzezin0 ;] <--- też dobrze mowi ;] Pozdrawiam. Added (2009-07-04, 15:45:37) --------------------------------------------- Gixxer blade to dobra postać ale zależy gdzie(pvp, exp) i dla kogo Moim idolem był RW ale Archer rządzi ! Added (2009-08-01, 09:41:28) --------------------------------------------- to zależy co ci przypada do gustu np. chcesz chara na pvp to robisz chara na pvp, jesli do expa to wszystkie inne aktualnie polecam na pvp archer ? :> exp ciężko idzie ale pvp wyjebane, no chyba że magi magowie też ładnie biją Pozdrawiam i radze Maga albo archera ...
|
| |
| |
| kryha | Data: Niedziela, 2009-08-30, 13:08:58 | Wiadomość # 17 |
 MODERATOR
Upominki: 0
| Moim zdaniem kazdy bedzie dobry, zalezy tylko jaki styl gry Ty preferujesz i co w danej profesji Ci odpowiada.
http://www.lastfm.pl/user/kryha999 http://myanimelist.net/animelist/Kryha
|
| |
| |
| SarovS | Data: Niedziela, 2009-08-30, 22:14:12 | Wiadomość # 18 |
 Lieutenant colonel
| Święta prawda ^^
|
| |
| |
| 2fur3 | Data: Wtorek, 2009-11-10, 11:31:59 | Wiadomość # 19 |
 Sergeant
| W Sephiroth miałem 160lvl RM, 162lvl BM, 133lvl Archer (+7 mystic bow), no i teraz na CB2 Fist 161lvl. Na podstawie moich doświadczeń, mogę powiedzieć, że jednak magowie to jest siła :P;p Fist ma słabiutkie ap, archer lepsze ale też marnie... No a blade nie testowałem, ale moim BMem jechałem bez prolemowo Blade'ów czasem z lvlem wyższym o 20 od mojego, przy czym ich uszkodzenia były max 1500 z soula - przy moim 4k hp Jeśli chodzi o defa, to archer najsłabszy, natomiast magowie nie są wiele z tyłu za fistem i balde (fist i blade identyczny def, tylko z tą róznicą że blade ma więcej hp). RM od BMa różni się tym, że ma więcej ap i troche inne skille. Wydaje mi się, że mimo słabszego ap BM na pvp jest lepszy - bardziej wszechstronny - skille dobre zarówno do walki na odległość jak i z bliska, za to RM jest wygodniejszy do pvm. Podobno na lvlu 200+ Blade, Fist i Archer robią się mocni i szanse z magami się wyrównują... natomiast na 250+ to już magowie zostają w tyle ale teraz naexpić do 250 to nie będzie takie łatwe i przyjemne jak to było w old tb! Powiem więcej - w sephiroth najwyższy lvl z jakim się spotkałem to około 240, więc sam nasuwa się wniosek, że lvling na 200+ to jest koszmar :P;p Jednakże najważniejsze jest, czy postać którą wybrałeś Ci się podoba (wygląd, skille, styl gry) - przy wyborze postaci nie ma co się kierować przekonaniem, że dana postac jest "najlepsza" w pvp itp. 
Wiadomość edytowana przez 2fur3 - Wtorek, 2009-11-10, 11:51:52 |
| |
| |
| _SoKoL_ | Data: Wtorek, 2009-11-10, 14:06:13 | Wiadomość # 20 |
 Sergeant
| Jeśli chodzi o lvle to dopiero w tym roku pierwsza 300tka została wbita na Sephiroth. Tyle, że to było za czasów Imazic'a, teraz po tych ulepszeniach pewnie będzie im szło szybciej. A nam i tak będzie szło szybciej, wiec nie ma co porównywać.
|
| |
| |
| SarovS | Data: Wtorek, 2009-11-10, 17:52:09 | Wiadomość # 21 |
 Lieutenant colonel
| też tak myślę ;]
|
| |
| |
| 2fur3 | Data: Środa, 2009-11-18, 12:01:59 | Wiadomość # 22 |
 Sergeant
| Mnie osobiście ciagnie do blade ... być może dlatego, że jest jedyną postcią, którą jak dotąd nie grałem na dłuższą metę... Pozatym w koreańcu najdroższą i cieszącą się największym uznaniem postacią jest właśnie blade! To tylko świadczy o tym, że jest bardzo mocny jeśli nie najmocniejszy. Przy jego defie i ilości hp, te nowe offensywne skille, które zostały wprowadzone, postawiły go w bardzo dobrej sytuacji, bo oprócz tankowania, może teraz łatwo killnąć każdego... Tylko, że na niskich lvlach pk sobie nim raczej nie nazbieram, ale 200+ już jest czym pograć Zniechęca mnie trochę fakt, że walcząc w zwarciu jest bardzo wolny - jak ktoś nie chce, żebyś go dogonił, to go nie dogonisz ... Ale wydaje mi się, że po założeniu murciel seta, jak się wpakuje troche w dex to bedzie dobrze ^^
|
| |
| |
| _SoKoL_ | Data: Środa, 2009-11-18, 12:34:16 | Wiadomość # 23 |
 Sergeant
| Z tego co pamiętam nowe skille umożliwiały teleportacje pod wrogie nogi. Tak więc lajtowo doganiał(przynajmniej na chwile) każdego.
|
| |
| |
| SarovS | Data: Środa, 2009-11-18, 14:23:51 | Wiadomość # 24 |
 Lieutenant colonel
| Code Z tego co pamiętam nowe skille umożliwiały teleportacje pod wrogie nogi. co to znaczy ? :P
|
| |
| |
| Ardik1 | Data: Wtorek, 2011-11-01, 13:15:48 | Wiadomość # 25 |
|
Użytkownik
| Ja w Becie wbiłem 120 Blue i 110 archerem i jak moim zdaniem magowie to najszybciej expiące w grze. A w PVP to szczerze mówiąc jak kto ogarnia daną postać tak i sobie nią radzi w pojedynkach.  Added (2011-11-01, 13:15:48) --------------------------------------------- Ja w Becie wbiłem 120 Blue i 110 archerem i jak moim zdaniem magowie to najszybciej expiące w grze. A w PVP to szczerze mówiąc jak kto ogarnia daną postać tak i sobie nią radzi w pojedynkach. 
|
| |
| |