Main My profile Registration Log out Login Turf Battles - Problem z sciagnieciem sephirota korea - Forum
[ Nowe wiadomości · Użytkownicy · Zasady Forum · Szukaj · RSS ]
  • Strona 1 z 1
  • 1
Forum » Sephiroth » Pomoc » Problem z sciagnieciem sephirota korea (pilne)
Problem z sciagnieciem sephirota korea
MisiQ666Data: Poniedziałek, 2011-05-02, 16:42:37 | Wiadomość # 1
Użytkownik
Ranga: Użytkownicy
Posty: 2
Upominki: 0
Reputation: 0
Status: Niedostępny
Wiatm mam problem z sciagnieciem clienta sephirota korea mianowicie gdy instaluje setum kture sciaglem to instalalacja trwa bardzo krutko i instaluje sie tylko0 jeden plik ktury niedziala co mam robic???
 
KraMarkaData: Poniedziałek, 2011-05-02, 21:38:37 | Wiadomość # 2
ADMIN
Ranga: Administrator
Posty: 212
Upominki: 1
Reputation: 4
Status: Niedostępny
Witam, to jest client przez którego pobierana będzie gra.Jaki błąd występuje podczas uruchomiania x-clienta? Zrób screen shota



 
MisiQ666Data: Wtorek, 2011-05-03, 10:16:03 | Wiadomość # 3
Użytkownik
Ranga: Użytkownicy
Posty: 2
Upominki: 0
Reputation: 0
Status: Niedostępny
niema zadnego bledu tylko instaluje sie jeden plik o nazwie SpGameStarter.ocx i nieda sie z nim nic robic jezeli nie wiesz oco chodzi to wstaw link gdzie moge pobrac gre plis .

Z Góry dzięki.

 
KraMarkaData: Wtorek, 2011-05-10, 16:09:36 | Wiadomość # 4
ADMIN
Ranga: Administrator
Posty: 212
Upominki: 1
Reputation: 4
Status: Niedostępny
Download masz tutaj ~~>POBIERZ<~~

KLIKASZ NA TEN BUTTON





 
tayrowData: Wtorek, 2011-05-17, 16:50:16 | Wiadomość # 5
Użytkownik
Ranga: Użytkownicy
Posty: 1
Upominki: 0
Reputation: 0
Status: Niedostępny
ja mam ten sam problem ze ściągnięciem. Pobiera sie plik ktory ma 6 MB instaluje go(sam sie instaluje nawet nie wiem gdzie) i po zakonczeniu nic. pomoze ktos
 
SarovSData: Piątek, 2011-08-05, 16:12:37 | Wiadomość # 6
Lieutenant colonel
Ranga: Użytkownicy
Posty: 145
Upominki: 1
Reputation: 1
Status: Niedostępny
a wtyczke masz zainstalowaną na stronie ? bo x-client chyba sie sam wlacza o ile pamietam


 
brzezin0Data: Środa, 2011-08-17, 02:13:10 | Wiadomość # 7
Użytkownik
Ranga: Użytkownicy
Posty: 17
Upominki: 0
Reputation: 0
Status: Niedostępny
Siema.! Wyskakuje mi taki błąd i nie wiem co mam zrobić, może ktoś wie o co chodzi?
Attachments: 8392191.jpg(127.8 Kb)




Wiadomość edytowana przez brzezin0 - Środa, 2011-08-17, 02:16:03
 
KraMarkaData: Środa, 2011-08-17, 16:08:05 | Wiadomość # 8
ADMIN
Ranga: Administrator
Posty: 212
Upominki: 1
Reputation: 4
Status: Niedostępny
Witam,
Jest kilka możiwości... u mnie pobiera poprawnie
-oto prawdopodobne przyczyny:
1.Być może blokuja ci adres Ip dodam VPN w załączniku
2.Nie masz miejsca na dysku C
3.Musisz zmienić region systemu na koreański
4.Restart routera jeśli tak owy posiadasz być może zbyt długo nie może nawiązać połączenia i je restartuje.
Pozdrawiam.
Attachments: USAIP.pbk(49.9 Kb)




 
SarovSData: Piątek, 2011-08-19, 17:24:33 | Wiadomość # 9
Lieutenant colonel
Ranga: Użytkownicy
Posty: 145
Upominki: 1
Reputation: 1
Status: Niedostępny
moim zdaniem za malo miejsca na C bo kiedys mialem cos podobnego
wiesz co mi pomoglo ? "format"



 
KraMarkaData: Niedziela, 2011-08-21, 00:17:32 | Wiadomość # 10
ADMIN
Ranga: Administrator
Posty: 212
Upominki: 1
Reputation: 4
Status: Niedostępny
http://turfbattles.ucoz.net/forum/14-117-1



 
brzezin0Data: Niedziela, 2011-08-21, 13:26:04 | Wiadomość # 11
Użytkownik
Ranga: Użytkownicy
Posty: 17
Upominki: 0
Reputation: 0
Status: Niedostępny
Wiesz SarovS nie wydaje mi się żeby było mało miejsca - "Wolne miejsce: 33,0 GB" <- Mój dysk C:\ :)

Tu chodzi raczej o brak połączenia z serverem sephirota :P




Wiadomość edytowana przez brzezin0 - Niedziela, 2011-08-21, 13:26:56
 
Forum » Sephiroth » Pomoc » Problem z sciagnieciem sephirota korea (pilne)
  • Strona 1 z 1
  • 1
Wyszukiwanie: